tag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post2369565990082135365..comments2024-03-02T08:08:49.261+01:00Comments on herbimania: sposób na czerwonego draniaHerbatkahttp://www.blogger.com/profile/13315143174136442649noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post-52717031997364589022007-12-16T15:53:00.000+01:002007-12-16T15:53:00.000+01:00sprobuj tak http://thym-thym.blogspot.com/2007/11/...sprobuj tak <BR/>http://thym-thym.blogspot.com/2007/11/pomegranate-grenade.html<BR/><BR/>;-)Art.https://www.blogger.com/profile/13378315010018584027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post-18252260176837658852007-11-14T18:35:00.000+01:002007-11-14T18:35:00.000+01:00aaa - też dobre, ale patent z wanną - niedościgły ...aaa - też dobre, ale patent z wanną - niedościgły ;-PHerbatkahttps://www.blogger.com/profile/13315143174136442649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post-82398173839543701672007-11-14T18:26:00.000+01:002007-11-14T18:26:00.000+01:00Dawno nie jadlam. Pamietam, ze dawno temu jak upar...Dawno nie jadlam. Pamietam, ze dawno temu jak uparlam sie, zeby jesc lyzeczka, to robilam to w wanie. Musialo przekomicznie wygladac. Teraz kroje na pol i "obieram" czesci niejadajne tak, a ziarenka wrzucam do miseczki.sekutnicahttps://www.blogger.com/profile/18214243802668358279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post-58045215499698932842007-11-14T16:02:00.000+01:002007-11-14T16:02:00.000+01:00są :-) granat był pyszny - perfekcyjna równowaga m...są :-) granat był pyszny - perfekcyjna równowaga między kwaskowatym a słodkim smakiem. Ścierka, sitko, maltretować - zanotowałam.Herbatkahttps://www.blogger.com/profile/13315143174136442649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8438337370214820878.post-45181812992958013662007-11-14T15:53:00.000+01:002007-11-14T15:53:00.000+01:00Nie wiem, co i jak, ale wcielo mi pierwszy komenta...Nie wiem, co i jak, ale wcielo mi pierwszy komentarz.....hhhhmmmm<BR/>no wiec - traktowac granata nad glebokim sitkiem, mozna jeszcze calosc przykryc scierka. pestki ubrac w woreczek z gazy, jak za bardzo sok pryska i maltretowac w sitku, albo je po prostu zjesc lyzeczka. <BR/>Z obrazka wyglada, ze masz wersje bliskowschodnia granata - czerwiensza i bardziej kwasna, hiszpanskie sa bledsze i slodsze (nieco).<BR/>Nasza Kasia zrobila SWIETNE lody z granata (na smietanie).<BR/>Mozna sok z granata (albo syrop grenadine) dodawac do cavy.<BR/>Nie wiem, czy pomysly sa wystarczajaco inteligentne ;Popakowanahttps://www.blogger.com/profile/05338289138395903487noreply@blogger.com